Tereco Versterkt Lokale Voetbalclubs in Noord-Brabant.

Nieuwe Ballenvangers en Hekwerk voor Noord-Brabantse Clubs

Het Project: Drie Clubs, Eén Doel

Afgelopen week hebben we bij Tereco een aantal mooie projecten mogen afronden voor lokale voetbalverenigingen in Noord-Brabant. Bij drie clubs zijn we aan de slag gegaan met het vernieuwen en verbeteren van hun sportaccommodaties. We hebben ballenvangers geplaatst, leunhekwerken met reclamebord profielen geïnstalleerd, en zelfs een gloednieuwe pannakooi neergezet. Het was een drukke, maar zeer bevredigende week, waarbij we clubs uit Zundert, Schijf en Sint-Willebrord hebben geholpen hun velden veiliger, toegankelijker en moderner te maken.

In deze blog vertellen we je alles over de projecten bij V.V. Zundert, V.V. Schijf en R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint-Willebrord. Elk project had zijn eigen unieke uitdaging, maar met onze ervaring en passie voor sportaccommodaties hebben we elk veld kunnen verbeteren, tot grote tevredenheid van de clubs en hun leden.

 

Ballenvangers, leunhekwerk met reclameborden: Niet Zomaar Een Detail

Iedereen die betrokken is bij een voetbalclub weet hoe belangrijk het is dat een veld goed onderhouden wordt. En hoewel het misschien vanzelfsprekend lijkt, zijn hekwerk en ballenvangers cruciale onderdelen van een veilig en functioneel sportcomplex. Zonder goede ballenvangers belanden ballen continu buiten het speelveld, wat niet alleen onhandig is voor de spelers, maar ook gevaarlijke situaties kan opleveren voor omstanders of voorbijgangers.

Hekwerk biedt niet alleen bescherming tegen rondvliegende ballen, maar zorgt er ook voor dat het terrein goed is afgesloten buiten trainingsuren en wedstrijden. Zo kunnen clubs hun terrein beschermen tegen ongewenst bezoek, wat zeker in dorpen een belangrijk punt van aandacht is.

Met deze gedachte in ons achterhoofd creëren we elke project voor verenigingen veilig en duurzame sportvelden. Elke club heeft zijn eigen specifieke wensen en uitdagingen, wat ervoor zorgde dat geen enkel project hetzelfde was.

voetbalveld hekwerk en afrastering

V.V. Zundert: Een Nieuwe Pannakooi voor de Jeugd

Onze eerste stop deze week was bij V.V. Zundert, waar we een fantastisch project mochten uitvoeren: het plaatsen van een nieuwe pannakooi. Deze kooi is een aanwinst voor de club en een plek waar de jeugdspelers hun technische vaardigheden kunnen aanscherpen. Pannakooien worden steeds populairder in Nederland, omdat ze spelers uitdagen om in kleine ruimtes te voetballen en snelle, creatieve acties te maken.

De nieuwe pannakooi in Zundert is stevig gebouwd en biedt genoeg ruimte voor de lokale jeugd om zich uit te leven. De kooi is voorzien van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen, wat natuurlijk belangrijk is gezien de intensiteit van het gebruik. Vanaf het moment dat we klaar waren met de installatie, stonden de eerste spelers al te popelen om hem in gebruik te nemen. De club is ontzettend blij met deze aanvulling op hun faciliteiten en we zijn er trots op dat we hieraan hebben kunnen bijdragen.

De jonge voetballers die al stonden te wachten om hun eerste “panna” te scoren. “Dit is echt te gek!

Hekwerk achter goal op speelveld | Tereco Breda
Hekwerk achter goal op speelveld | Tereco Breda

V.V. Schijf: Nieuwe Ballenvangers en Leunhekwerk met Reclamebord Profielen

Na het afronden van het werk in Zundert, zijn we door naar V.V. Schijf. Deze dorpsclub was toe aan een modernisering van hun infrastructuur, en we hebben hier verschillende aanpassingen doorgevoerd om het voetbalveld veiliger en gebruiksvriendelijker te maken.

De eerste taak was het plaatsen van nieuwe ballenvangers. De oude ballenvangers waren niet meer effectief en zorgden ervoor dat ballen regelmatig buiten het speelveld belandden. Dit leverde vooral tijdens trainingen en wedstrijden ongemakken op voor spelers en omwonenden. We hebben hier gekozen voor ballenvangers van hoogwaardig materiaal die duurzaam zijn en perfect aansluiten bij de behoeftes van de club. Met deze nieuwe installatie blijven de ballen veilig binnen het veld, wat zorgt voor een soepeler verloop van trainingen en wedstrijden.

Naast de ballenvangers hebben we ook een compleet nieuw leunhekwerk geïnstalleerd rondom het veld. Dit hekwerk is voorzien van speciale profielen voor reclameborden, een ideale oplossing voor de club om sponsors meer zichtbaarheid te geven en tegelijkertijd het veld netjes af te bakenen. Het leunhekwerk biedt niet alleen veiligheid en comfort voor de toeschouwers, maar geeft ook de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren door lokale bedrijven hun borden te laten plaatsen.

De club was erg enthousiast over het eindresultaat. “Dit nieuwe hekwerk met reclameborden biedt ons een geweldige kans om lokale bedrijven nog beter zichtbaar te maken,” vertelde een van de bestuursleden. Het was fijn om te zien dat onze bijdrage direct een positief effect heeft op zowel de uitstraling als de functionaliteit van het veld.

Hekwerk achter goal op voetbalveld | Tereco Breda
Hekwerk achter goal op voetbalveld | Tereco Breda

R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord: Modern Leunhekwerk met Reclameborden

Onze laatste halte van de week was bij R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord. Deze club heeft een rijke geschiedenis en een grote achterban, en het was voor ons een eer om hen te helpen hun faciliteiten naar een hoger niveau te tillen. Hier lag de focus op het plaatsen van nieuw leunhekwerk rond het hoofdveld, compleet met profielen voor reclameborden, vergelijkbaar met de oplossing die we ook bij V.V. Schijf hebben gerealiseerd.

Het oude leunhekwerk van de club was aan vervanging toe. Niet alleen zag het er verouderd uit, het voldeed ook niet meer aan de veiligheidsnormen. We hebben dit hekwerk vervangen door een nieuw, strak leunhekwerk dat een moderne uitstraling geeft aan het veld. Het mooie van deze oplossing is dat het de toeschouwers een veilige plek biedt om de wedstrijden van dichtbij te volgen, terwijl de club ook extra zichtbaarheid kan bieden aan hun sponsors.

Ook hier waren de reclamebordprofielen een belangrijk onderdeel van het project. Reclame is een belangrijke bron van inkomsten voor veel voetbalclubs, en met deze nieuwe installatie kan Rood-Wit W op een nette en professionele manier hun sponsoren extra in de spotlight zetten. ”

De clubleden en supporters waren zeer te spreken over het eindresultaat, en het geeft ons veel voldoening om te weten dat we hebben bijgedragen aan een verbetering die zowel praktisch als financieel gunstig is voor de club.

Leunhekwerk voor voetbalveld
Leunhekwerk voor voetbalveld met reclame profielen

Een Geslaagde Sport Week

Terugkijkend op deze week zijn we bij Tereco enorm trots op wat we samen met de clubs hebben kunnen bereiken. Of het nu gaat om het neerzetten van een pannakooi bij V.V. Zundert, het installeren van ballenvangers en leunhekwerken bij V.V. Schijf, of het vernieuwen van het hekwerk bij R.K.S.V. Rood-Wit W – elk project had zijn eigen uitdagingen en vereisten, maar met maatwerk en zorg hebben we de velden van deze clubs weer toekomstbestendig gemaakt.

Het mooiste van dit werk is het directe contact met de clubs en hun leden. We hebben met eigen ogen gezien hoe blij de clubs waren met de aanpassingen en verbeteringen die we hebben doorgevoerd. Het enthousiasme van de spelers, bestuurders en vrijwilligers maakte het hele proces nog specialer.

Bij Tereco staan we altijd klaar om sportvelden veiliger, moderner en aantrekkelijker te maken. Of het nu gaat om ballenvangers, hekwerken of complete pannakooien, we geloven dat goede infrastructuur bijdraagt aan het succes en de beleving van een club. We kijken uit naar nog veel meer van dit soort mooie samenwerkingen in de toekomst!

Op naar de volgende projecten!

TERECO, DAAR KUN JE NIET OMHEEN.

Ben je op zoek naar de juiste afrastering voor je vereniging?
Twijfel niet langer. Tereco staat voor je klaar! Neem hier contact met ons op.

Bel 076 598 4521
of mail info@tereco.com

 

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Tereco te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

donderdag, 17 oktober 2024